Takım kaptanı Orhan Bayraktar’ın çalıştırdığı Çiftlikköy Belediyespor teknik direktörlük koltuğuna İşcan Avşar, takımı ile birlikte 6 karşılaşmaya çıkarken bunlardan 3’ünde galip geldi. İki karşılaşmada beraberlik yüzü gören tecrübeli çalıştırıcı tek mağlubiyetini ise hafta sonunda oynanan Termal Belediyespor maçında gördü.

Yalova Süper Amatör Kümede şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıkmak isteyen Çiftlikköy Belediyespor’da İşcan Avşar’ın sonunu son 3 karşılaşmada yaşanan puan kayıpları getirdi.

2010-2011 sezonunda BAL’da Armutlu Belediyespor ile Play Out maçı oynayan Çiftlikköy, rakibine yenilerek Süper Amatör Küme’ye düşerken İşcan Avşar istifa etmiş yerine Necdet Toker getirilmişti

Bu sezon başında Toker ile yollarını ayıran Çiftlikköy, tecrübeli kaleci Orhan Bayraktar’a aynı zamanda teknik direktörlük konusunda tam yetki verirken daha sonra eski çalıştırıcısı İşcan Avşar’la resmen anlaşma sağlamıştı.

Son 3 haftada alınan kötü sonuçlar sonrasında Yalovaspor’un 4 puan gerisine düşen Çiftlikköy Belediyespor’da yönetim ile görüşen Avşar ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

Kırmızı Siyahlı ekipte İşcan Avşar’dan boşalan teknik direktörlük görevine ise kimin oturacağı merak konusu olmaya başladı.

İstifasını yönetime veren tecrübeli teknik adam İşcan Avşar, “Son oynadığımız Termal Belediyespor mücadelesinde aldığımız yenilginin ardından yönetime istifamı sundum. Kendileri de istifamı kabul ettiler ve görevimden ayrıldı. Hayatımda ilk kez, devre arasında bir takımdan ayrılmış bulunuyorum. Beni istifa noktasına getirecek en önemli olay, böyle bir şeye inanmak bile istemiyorum ama hakemlerin istikrarsız yönetim sergilemeleridir. Sonrası ise futbolcularla olan doku uyuşmazlığımdır. Şampiyonluk yolunda yönetim kadar buna inanmayan futbolcular var. Yönetim kurulumuzla hiçbir sorunum olmadı ve olamaz da. Ancak kendi sistemimi futbolcular üzerine oturtmaya çalışırken, yaşanan olumsuzluklar nedeniyle bunda başarılı olamadım. Başta kulüp başkanımız Abdurrahman Tutuğ ve yönetim kurulu üyelerimiz Ramazan Kopuz ile Osman Kukul olmak üzere, bütün Kırmızı Siyahlı camiadan özür diliyorum ve kendilerine Süper Amatör Küme’de başarılar diliyorum” dedi.

“Tutuğ’dan Avşar’a teşekkür”

Görev yaptığı süre boyunca İşcan Avşar’a teşekkür eden Çiftlikköy Belediyespor Kulübü Başkanı Abdurrahman Tutuğ, “Teknik direktörümüz İşcan Avşar’ın istifası bizleri üzmüştür. Bugüne kadar kulübe katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederiz. Avşar’dan boşalan teknik direktörlük görevine kimin geleceğiyle ilgili en geç hafta sonuna kadar açıklama yapacağız. Liderin 4 puan gerisine düşsek de şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Hakemlerle ilgili özellikle son haftalarda sorunlar yaşanıyor. Bütün hakemleri kastetmiyoruz ancak bazı hakemlerin yönetimlerinden memnun değiliz. Bugüne kadar hakemler hakkında hiç konuşmadık ancak bu kötü yönetimler sürerse, gerekirse bölge hakemlerinden maçlarımızı yönetmeleri talebinde bulunacağız. Bu da çözüm olmazsa TFF’ye gideceğiz. Son çare olarak hala sorun devam ederse ligden de çekilebiliriz” diyerek sözlerini noktaladı.

“Kırmızı Siyahlılar’da yönetim toplanıyor”

İşcan Avşar şokunu yaşayan Çiftlikköy Belediyespor’da yönetim kurulu teknik direktör konusu ile son haftalarda yaşanan hakem sorunlarını görüşecek. Bugün akşam saatlerinde bir araya gelmesi beklenen yöneticilerin acil bir şekilde teknik adam ile hakem sorununun aşılması için görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi. Ayrıca Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ’ın da toplantı da yer alması bekleniyor.

“3 futbolcuda sakatlık şoku”

Öte yandan yaşanan puan kayıpları ve lider Yalovaspor’un 4 puan gerisine düşen Çiftlikköy Belediyespor’da sakatlığı nükseden Şeref Kaya ameliyat olduğu için sezonu kaparken, Termal Belediyespor maçında sakatlanan Hüseyin Berber 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Yalovaspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan Kırmızı Siyahlı ekibin tecrübeli oyuncusu Bayram Öztürk ise sakatlığı sebebi ile dinlendirilecek. 

Editör: TE Bilişim