Yalovalı sporcu Aytaç Demiroğlu, yeni sezondaki yağlı güreş organizasyonlarına sıkı hazırlanıyor. 2017’de katıldığı tüm turnuvalarda ilimizi başarıyla temsil eden tecrübeli sporcu, Nisan ayıyla birlikte başlayacak turnuvalar için hazırlıklarına başladı.
Aytaç Demiroğlu, 90. Yıl Spor Salonunda ve Altınova Spor Salonunda yaptığı antrenmanlarla kondisyon depolarken rakiplerine de göz dağı verdi. geçen sezon Tarihi Fevziye Yağlı Güreşlerinin yanı sıra Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yanı sıra İstanbul, Muğla ve Antalya’da Er Meydanına çıkan Yalovalı sporcu, elde ettiği derecelerle dikkat çekmişti.
“Yalova’yı en iyi şekilde temsil edeceğim”
Yalovalı sporcu Aytaç Demiroğlu, “Yalova’mızı Türkiye genelinde ulusal ve uluslararası müsabakalarda en iyi şekilde temsil ediyorum ve temsil etmeyi de sürdüreceğim. 2018 yılı içerisinde düzenlenecek yağlı güreş organizasyonlarında başarılı sonuçlar almak için sıkı bir şekilde çalışıyorum. Bana çalışmalarımda destek veren ve müsabakalarda yalnız bırakmayan Yalova halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim