Genç teknik adam 2021-2022 sezonunun kalan kısmında başkent ekibi Çubukspor’u çalıştıracak. Yeşil Kırmızılı ekiple TFF 3. Lig tecrübesi de yaşayan genç teknik adam geçen sezonun ikinci yarısında Kocaeli’nin BAL ekiplerinden Kullar 1975 Spor’da grup şampiyonluğu yaşarken Play-Off maçlarında TFF 3. Ligin kıyısından dönmüştü.

Bölgesel Amatör Lig 5. Bölge 2. Grupta yer alan Çubukspor geride kalan 5 hafta sonunda 5 puanla altıncı sırada yer alıyor. Kan değişikliğine giden başkent temsilcimizde Aytaç Yaka’nın yardımcılıklarını Melih Çağrı Gündüz ve Turgay Bakangöz üstlenecek. Sincan Belediyespor ile ilk maçına çıkacak olan Yaka’ya Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yeni ekibiyle çalışmalarına başlayan Yaka,” Çubukspor’la iyi işler yapmak istiyoruz. Sağ olsunlar göreve gelir gelmez yönetim ekibi çok yardımcı oldu. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ta bizleri ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. Bizde bu güvenle birlikte Çubukspor’umuzun başarılı olması için çok çalışacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim