Bu sene 4’üncüsü düzenlenen turnuva renkli anların yaşandı. Babalarına hakemlik yapan masa tenisi takımı öğrencileri maçları profesyonel bir hakem edası ile yönettiler. Katılımın yüksek olduğu, zorlu maçların yapıldığı turnuvada nefesler tutuldu. Hakemler de maçlarda babaları kadar heyecanlıydılar. Babaların heyecanı ailelerini de etkiledi.

Yalova Özel Yücebilgili İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Zümresi ve Masa Tenisi Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği turnuva sonrasında veliler, “Yıllar sonra tekrar bu heyecanı yaşayacağımı hiç tahmin etmedik. Çok heyecanlandık ve çok mutlu olduk. Yıllar sonra tekrar sporculuk yıllarımıza dönerek masa tenisi oynamak bizleri mutlu etti. Biz bu kadar da güzel bir organizasyon olacağını tahmin etmiyorduk. Çok güzel bir organizasyon oldu. Bu turnuvayı organize edenlere çok teşekkür ederiz’’dediler.

Dereceye giren velilere kupaları Yalova Özel Yücebilgili İlköğretim Okulu Müdür Yardımcıları Yılmaz Şenlik, Korkut Kalyoncu ve Turnuva Başhakemi Musa Yılmaz tarafından verildi.

 

Editör: TE Bilişim