Yalova Süper Amatör Küme’nin 21.haftasında şampiyonluk için gün sayan Yalovaspor ile ligde kalma savaşı veren Teşvikiye Belediyespor, Atatürk Stadyumu’nda kozlarını paylaşacaklar. Her iki takımında şiddetle 3 puana ihtiyacı olmasına karşın Teşvikiye Antrenörü Sami Bahçekapılı müsabaka öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

90 dakika boyunca savaşacaklarını belirten Teşvikiye Antrenörü Sami Bahçekapılı, “Ligin 21.haftası bizim için zor geçecek. Bir yanda şampiyonluk mücadelesi veren Yalovaspor, diğer yanda da kümede kalmaya çalışan Teşvikiye. Biz ateş hattındayız ve bu tehlikeli bölgeden uzaklaşmamız lazım. Kendi işimize bakacağız ve sahaya çıkıp oynayarak, en iyi futbolumuzu sergileyeceğiz. Teşvikiye Belediyespor olarak bize yakışanı yapacağız” dedi.

Takımını sonunculuktan kurtardı

Yalova Süper Amatör Küme’nin ilk yarısında oynadığı 10 karşılaşmada Yeşil Kırmızılı ekip Teşvikiye Belediyespor 1 galibiyet 9 mağlubiyet ile topladığı 3 puanla son sırada yer almıştı. Devre arasında Sami Bahçekapılı’nın takımın başına geçmesiyle birlikte 8 maça çıkan Yeşil Kırmızılılar, bu karşılaşmalardan 4 galibiyet ve 2 beraberlik alırken, sadece 2 mücadelede mağlup oldu. İkinci devrede şuana kadar 14 puan toplayan Teşvikiye, küme düşme potasının üzerine çıkmasını başardı ve şuan 17 puanla 9.sırada yer alıyor. 
Editör: TE Bilişim