Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Kırşehir’de yapılan Okullar arası Gençler Masa Tenisi Türkiye Birinciliği müsabakalarında şampiyon Bahçeşehir Anadolu Lisesi’nden Bahçeşehir Küçük Kızlar Takımı da Malatya’da Türkiye Şampiyonu olarak tarihi bir başarıya imza atmıştı. Ayrıca Bahçeşehir Küçük Kızlar Takımının şampiyonluğu kızlar kategorisinde gelen şampiyonluk Yalova tarihinde ilki de işaret ediyor.

İki şampiyonlukta da payı olan  Masa Tenisi Antrenörü B. Ali Yıldız ‘’Kızlar kategorisinde il olarak tarihimizde ilk defa Türkiye Şampiyonu olarak tarihi bir başarıya imza attık. Erkekler kategorisinde belli bir seviyeye ulaşmıştık zaten, ancak kızlarımızın da çıkışının sürmesi bizim için çok önemliydi. Artık küçük kızlarımız da çalışmalarını sürdürdükleri sürece rakiplerinin korkulu rüyası haline geleceklerdir. Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde başlatılan bu çalışmalar okul, kulüp ve aile iş birliği ile desteklenmiş ve bu seviyelere ulaşılmıştır” şeklinde konuştu.

Bu yıl çifte mutluluk yaşadıklarını belirten Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar, ‘’Okulumuz öğrencilere bireysel farklılıklarına göre eğitim veren bir kurumdur. Amacımız tek düze eğitim vermek değildir. Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımızın, iyi bir eğitim almalarının yanında sosyal bir birey olarak da donanımlı bir şekilde yetişmeleridir. Adını Dünya’ya duyuran Yalova Bahçeşehir Koleji, 2008,2009,2010,2011 yıllarında Masa Tenisi Türkiye Şampiyonu, 2012 Masa Tenisi Türkiye İkincisi, Dünya Altıncısı, Balkan Şampiyonu olmuştur. 2013 Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu olan Masa Tenisi takımımızın 2013 Küçük Kızlarda da Türkiye Şampiyonu olarak elde ettiği başarıdan dolayı, bütün ekibimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim