Özel Yalova Bahçeşehir Ortaokulu masa tenisi bayan takımı 8-10 Nisan 2016 tarihlerinde Kütahya’da yapılan Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. 
Müsabakalara bölge elemelerinden gelen toplam 24 takım katıldı. Birinci etapta 3'lü 8 grup oluşturuldu. Müsabakalarda Ece Haraç, Ece Kocabaş ve Dilanur Özdikmen ile mücadele eden Yalova Bahçeşehirli raketler grubunda oynadıkları İstanbul Özel Şişli Terakki Ortaokulu'nu 3-1, Kahramanmaraş Düzbağ Yeşiloba Ortaokulu'nu 3-0 yenerek gruptan 1. çıkarak ana tabloda 16 takım arasında yerini aldı.
Ana tablo maçlarında ilk turda Trabzon temsilcisini 3-1, ikinci turda Antalya temsilcisini de 3-0 yenen Bahçeşehirli raketler üçüncü turda da Ankara temsilcisini 3-1 yenerek yarı finale yükseldi Yarı Finalde Batman ve Kayseri temsilcilerine kaybeden ekibimiz, ön eleme maçları ile birlikte 1000 okulun üzerinde okulun yarıştığı Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 3.sü olarak büyük bir başarıya imza atmış oldu. 
Sporcu ve antrenörleri kutlayan Yalova Bahçeşehir Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar,"öğrencilerimizi ve Masa Tenisi Bölge Antrenörümüz Bayramali Yıldız'ı başarılarından dolayı tebrik ederim.  Yoğun, sistemli ve disiplinli çalışan sporcularımız, İnanıyorum ki önümüzdeki senelerde zirveyi kimseye bırakmayacaklardır." dedi.
Editör: TE Bilişim