2017-2018 sezonunda Liseler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasını hem erkeklerde hem de kızlarda kazanan Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi’nde sporcular ödüllendirildi. Nevşehir’in Avanos ilçesinde yapılan şampiyonada Yalova ekibi çifte mutluluk yaşamıştı.
Türkiye Şampiyonluğunun ardından Malta'da düzenlenecek Dünya Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek olan Yalova Bahçehir Koleji Masa Tenisi Takımına Yalova Bahçeşehir Koleji'nde ödül töreni düzenlendi.
Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi’nde yapılan ödül törenine Kurucu Başkan Mesut Acar’ın yanı sıra
Yalova Cumhuriyet Başsavsıcı Yıldırım Özgür, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya, Yalova Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Dal, Necmettin Erbakan Sosyal Bilimler Müdürü Orhan Başar, Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi Müdürü Sedat Oymak, Yalova Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Özkan’da katıldı.
Bu güzel tablodan çok gururlandığını belirten Acar,  Malta'da düzenlenecek Dünya Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek olan Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi Masa Tenisi Takımına başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim