Bu haftanın ardından 29 puanlı namağlup Gebzespor liderliğini sürdürdü. Kocaeli temsilcisini 25 puanla İnegöl Kafkas Gençlikspor ve 23 puanlı Altınova Belediyespor takip etmeye devam etti. Küme düşme hattında değişiklik olmazken 4 puanlı Gebze Tayfunspor ve 0 puanlı Akhisar Demirspor son iki sırada yer aldı. 7 puanda kalan Yalovaspor bu haftayı da 12. Sırada kapattı.

11. haftanın açılış maçında Değirmenderespor’a konuk olan şampiyonluk adayı İnegöl Kafkas Gençlikspor rakibini 2-0 mağlup etti. Temsilcimiz Altınova Belediyespor evinde Kavacık’ı ağırlarken ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 3-0 devirdi. İstanbul’da Osmaniye İstiklalspor’a konuk olan Yalovaspor sahadan 3-0’lık yenilgiyle ayrıldı. Lider Gebzespor sahasında oynadığı maçta zorlanmasına karşın Feriköy engelini 1-0’la aştı.

İnişli çıkışlı grafik çizen Nişantaşıspor küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Gebze Tayfunspor’u ağırlarken ilk yarıda bulduğu tek golle rakibini 1-0 mağlup etti. Bursa derbisinde Nilüfer Belediye Futbol Kulübü konuk ettiği son sıradaki Akhisar Demirspor’u 1-0 yenerken, Cankurtaran’a konuk olan Kullar 1975 Spor sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılmasını bildi. Grupta 12. Hafta maçları 17 ve 18 Aralık 2022 tarihleri arasında oynanacak.

Editör: TE Bilişim