BAL’da 1, 3, 4, 5, 7 ve 9. grupta müsabakalar, 22-23 Eylül tarihlerinde oynandı. İlk hafta mücadelelerinin heyecanının yaşandığı Bölgesel Amatör Ligi’nde 2, 6, 8, 10 ve 11. grupta maçlar, 30 Eylül 2012 tarihinde başlayacak. Temsilcilerimiz Altınova Belediyespor ve Armutlu Belediyespor’un da yer aldığı 9. grupta ilk haftada 5 müsabaka yapıldı.

Bursa Merinosspor-Yenişehir Belediyespor arasındaki mücadeleyi Yenişehir Belediyespor 2-0 kazanarak ilk haftaya galibiyet ile başladı. Bir diğer Bursa derbisinde ise Mudanyaspor-Kestel Belediyespor karşı karşıya gelirken mücadeleyi Kestel Belediyespor 3-1 kazanarak liderliğe kuruldu.
Gönen Belediyespor-Balıkesir Belediyespor arasında oynanan ilk hafta müsabakasında 90 dakika sonunda gol sesi çıkmazken her iki takımda 1’er puana razı oldu.

9. grupta ilk hafta müsabakalarında gözlerin çevrildiği İstanbul derbilerinde ise Büyükçekmecespor-Beykozspor ile Küçükçekmecespor-Vefaspor arasındaki mücadeleler 1-1’lik skorlarla sona erdi ve İstanbul takımları 1 puanı hanelerine yazdırdılar.

Temsilcilerimizden Altınova Belediyespor, Çanakkale ekibi Bigaspor ile 26 Eylül Çarşamba günü Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Bir diğer takımımız Armutlu Belediyespor da, Çanakkale Bozcaadaspor ile deplasmanda yine 26 Eylül Çarşamba günü karşı karşıya gelecek
 
Editör: TE Bilişim