Grubun en iddialı ekibi İnegöl Kafkas Gençlikspor 14 puanla zirvede yer alırken aynı puana sahip Gebzespor ise averajla ikinci sırayı aldı. 4 puanlı Gebze Tayfunspor ile puansız Akhisar Demirspor son iki sırayı paylaştı. Yalovaspor 7 puanla onuncu, 11 puanlı Altınova Belediyespor ise beşinci sırada haftaya nokta koydu.

Kocaeli deplasmanında Gebze Tayfunspor’a konuk olan Yalovaspor 1-0 öne geçtiği mücadeleden 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Sahasında Nişantaşıspor’u konuk eden Altınova Belediyespor ise 75 dakika 9 kişiyle mücadele eden rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

İstanbul’da Kavacıkspor’la karşılaşan İnegöl Kafkas Gençlikspor zorlu 90 dakikadan 0-0’lık skorla evine döndü. Son sıradaki Akhisar Demirspor’a konuk olan Değirmenderespor rakibini 3-0 yenerek rahat nefes aldı.

İstanbul derbisinde iki iddialı takım Feriköyspor ile Cankurtaran takımları kozlarını paylaşırken mücadeleyi konuk ekip 4-0 gibi farklı skorla kazanmayı başardı. Nilüfer Belediye Futbol Kulübü sahasında Gebzespor’a ikinci yarıda yediği golle 1-0 boyun eğdi. Kullar 1975 Spor Kulübü evinde Osmaniye İstiklalspor engelini 2-0’la aşmayı başardı. Bölgesel Amatör Lig 14. Grupta yedinci hafta müsabakaları 12 ve 13 Kasım tarihleri arasında oynanacak.

Editör: TE Bilişim