Özel Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi öğrencisi İbrahim Gündüz İlk kez giydiği Milli Takım formasıyla harikalar yarattı. Gösterdiği performansla herkesin hayranlığını kazanan Özel Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi Öğrencisi İbrahim Gündüz müsabakalar sonunda karışık çiftlerde Balkan Şampiyonu olarak, madalyalar ile yurda döndü.

Yıldızlar kategorisi tek ve çift erkekler de İbrahim Gündüz Balkan 2.si olurken karışık çiftlerde ise Damla Uzel - İbrahim Gündüz çifti Balkan Şampiyonu oldular.

Böylece İbrahim Gündüz İlk kez katıldığı Balkan Şampiyonası’nda hiç kürsüden  inmeden, takımlarda, ferdilerde,çift erkeklerde ve karışık çiftlerde madalya alan tek sporcu oldu. Bu sene Liseler Türkiye Şampiyonası’nda da çok iyi performans gösteren Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi öğrencisi İbrahim Gündüz, Liselerde de Türkiye 2.si olmuş  ve İtalya’daki Liseler Dünya Şampiyonası’na katılmıştı.

Özel Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi Kurucusu Mesut Acar,‘’Kurumsal olarak akademik başarılarımızın yanında, öğrencilerimizin sportif ve sanatsal başarılarını da  önemsiyor, bu başarıya ulaşmak için gerekli olan her türlü alt yapı çalışmalarıyla destekliyoruz. Öğrencimiz  İbrahim Gündüz’e, 13-22 Temmuz 2012 tarihlerinde Avusturya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası Maçları’nda  Özel Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi olarak başarılar diliyoruz.’’dedi.

 

Editör: TE Bilişim