Yeşil kırmızılı ekibin başarıya aç genç bir kadro kurduklarını belirten Zihni Baş,  “Çok genç fakat çok yetenekli oyunculardan kurulu bir takım oluşturduk. Takımın başına da çok deneyimli ve Yalova futbolunun efsane isimlerinden biri olan Ahmet Yılmaz hocamızı getirdik. 10 günlük kamptan sonra hazırlık maçları periyoduna girdik. İlk hazırlık müsabakasından çok üstün bir futbol oynamamıza rağmen beraberlikle ayrıldık. Fakat ortaya koyulan futbol bizim için bir süper amatör küme takımından çok daha fazlasıydı. Zaten amacımız da böyle bir takım oluşturmaktı. İkinci hazırlık müsabakasında da kolay bir galibiyet aldık.

Rakip takımın tek yapabildiği oyunumuzu bozmaya çalışmaktı. Bunu zaman zaman becerseler de lig müsabakalarında bu durumla sıklıkla karşılaşacağımızı düşündüğümüz için bu durumla da başa çıkmasını bildik ve kendi tempomuzu asla bozmamayı başardık. Kolay bir galibiyet oldu. Takım olarak her geçen gün daha iyi futbol oynayan bir takımımız var. İyi ve doğru yoldayız diyebiliyorum. Takımımızın zamana ihtiyacı var. Bu zaman da zaten var. Ekim ayının sonunda başlaması planlanan lige kadar hazır hale geleceğiz ve gerçekten çok ama çok sert ve göze çok hoş gelen bir takım olacağız. Gerek Ahmet Hocamız gerekse Genel Menajerimiz Kartal Hocamız takımla çok yakından ilgileniyorlar ve takımımızın sürekli gelişmesine büyük katkıda bulunuyorlar. Onlardaki ve oyuncularımızdaki inancı gördükçe biz de çok daha fazla inanıyoruz” dedi.

“Transfer konusuna açıklık getirdi”

Transfer konusuna da açıklık getiren Yalovaspor Futbol Şube Sorumlusu Zihni Baş, “Bu hafta içerisinde bir iki transfer daha gerçekleştirme durumumuz olabilir. Böylelikle takımımız tam anlamıyla istediğimiz kadroya da sahip olmuş olacak. Taraftarlarımızın gönülleri rahat olsun. Başkanımız, yönetim kurulumuz, teknik kadrolarımız şampiyonluk için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Hayırlısıyla da başarmak istiyoruz. Taraftarımızı bu takıma sonuna kadar destek olmaya davet ediyorum. Gurur duyacakları bir takım yarattık. Bu takım bir kaç yıl içinde çok büyük işler yapabilecek bir kadronun temelidir. İnşallah bu takım Yalovaspor'u istediği hedeflere ulaştırmayı başaracaktır. Tüm amacımız ve çalışmalarımız bu yönde” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim