Ziyarette; Yalova Tenis ve Dağcılık Kulüp Başkanı Ş. Handan Acar, Kulüp yönetim kurulu üyeleri, tenisçilerin aileleri ile Tenis İl Temsilcisi Mustafa Terzi ve 8-9-10 yaş kategorisinde derece almış başarılı tenisçiler yer aldı. Kulüp yöneticileri ve tenisçilerle bir süre sohbet eden Başkan Koçal, küçük yaşlarda gelen başarılardan büyük gurur duyduklarını ve önümüzdeki yıllarda Yalovalı sporcuların daha önemli başarıları için gereken her türlü desteği vereceklerini söyledi.

“BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

Kulüplerine ve sporculara verdiği destekten dolayı Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a teşekkür eden Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü Başkanı Ş. Handan Acar, verilen desteklerin ve hizmetlerin neticesinde daha büyük başarılara imza atacaklarını ifade etti. Amaçlarının; kaliteli eğitim ve deneyimli antrenörler ile Yalova’ya önemli sporcular kazandırmak olduğuna vurgu yapan Acar, özellikle alt yapı çalışmalarına önem verdiklerini ve çocuklarının tenis oynamasını isteyen tüm aileleri, kulüplerine beklediklerini belirtti. Acar, maddi sorunlar nedeniyle liglerde yer almayarak 4. lige düşen takımlarının Eylül ayı içerisinde İzmir’de gerçekleştirilecek maçlarla 3. lige çıkacağı iddiasında bulundu.

“HER YAŞTAN SPORCULARLA BAŞARIYA KOŞUYORUZ”

Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü antrenörü ve Tenis İl Temsilcisi Mustafa Terzi de, 5 yaşından başlayarak her yaştan sporcular ile 4 deneyimli antrenörün kulüp bünyesinde bulunduğunu ve ailelerle birlikte büyük bir oluşum içerisinde olduklarına dikkat çekti. Terzi, Yalova tenisinin başarıdan başarıya koşması için; kulüp, antrenör, sporcu ile belediye, spor müdürlüğü ve ailelerin ulusal ve uluslar arası düzeydeki başarılarda önemli payı bulunacağına dikkat çekti. Mustafa Terzi, tenis sporunda Yalova’nın adını her yerde duyuracaklarını ve her yaştan sporcu ile başarıya koşacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim