Ziyarette; Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün tenis sporuna ve sporcularına verdiği desteğe teşekkür edildi. İl Müdürü Cengiz Mete, sporcuların başarısının tesis, antrenör ve ailelerin ilgisiyle geldiğini, tenis sporunda bu birlikteliği fazlasıyla gördüğünü söyledi.

“BAŞARILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Kulüp Başkanı Handan Acar da,  Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü tesislerinde yaz ayları boyunca bir çok etkinlik ve Türkiye Şampiyonalarına ev sahipliği gerçekleştirdiklerini söyledi. Amaçlarının Yalova’ya önemli sporcular kazandırmak olduğuna dikkat çeken Acar, kaliteli eğitim ve deneyimli antrenörlerle yakın zamanda daha büyük başarılara imza atacaklarını iddia etti. Handan Acar, alt yapı çalışmalarına önem verdiklerini ve çocuklarının tenis oynamasını isteyen tüm aileleri, kulüplerine beklediklerini sözlerine ekledi.

Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü antrenörü ve aynı zamanda Tenis İl Temsilcisi Mustafa Terzi ise, kulüp bünyesinde 5 yaşından itibaren her yaşta sporcular bulunduğunu, 4 deneyimli antrenör, ailelerin ilgisi, kulüp, belediye ve il spor müdürlüğü yöneticilerinin desteği ile Yalova tenisini ulusal ve uluslar arası düzeyde başarıdan başarıya koşturacaklarını ifade etti.

Yalova Tenis ve Dağcılık Kulüp Başkanı Handan Acar ile Tenis İl Temsilcisi Mustafa Terzi, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Yörük’ü de ziyaret ederek teşekkürlerini sundular.

Editör: TE Bilişim