Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, ilimizde spora gönül vermiş ve hizmet eden spor camiası ile kahvaltıda buluştu.
Yalova Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kahvaltıda Başkan Salman, Yalova’da spor adamlarının emekleri ve özverili çalışmaları doğrultusunda çok yol kat edildiğini ve Yalova Belediyesi olarak da buna destek verdiklerini söyledi.
Amatör branşlarda yöneticilik ve idarecilik yapmanın zorluklarını çok iyi bildiğini, yöneticilerin ve antrenörlerin yaşadığı sıkıntıların aynısının Yalova Belediyespor’da da yaşandığını belirten Başkan Salman, bu sebeple spor camiasının sıkıntılarını yakından bildiğini ve takip ettiğini dile getirdi.
‘Bağlarbaşı Mahallesi’nin Spor Kulübüne İhtiyacı Var’
Yalova’da sporun belli seviyelerde yükseldiğini belirten Başkan Salman; “Sporun bu kadar sevilmesinde sizlerin emeklerini göz ardı edemeyiz. Sizlerin bu özverili çalışmalarından ve bizlerinde vermiş olduğu destekle Yalova’da uyuşturucu olayı geçtiğimiz yıla göre düştü. Bunda spor kulüplerinin ciddi bir katkısı olduğuna eminim. Keşke Bağlarbaşı Mahallesi’nde de bir spor kulübü kurabilsek. Doğuşspor Dere Mahallesi’nde kalınca, Bağlarbaşı bu anlamda atıl kaldı ve buraya bir spor kulübünün mutlaka ihtiyacı var. Tabi spor kulübünü kurarken belli ihtiyaçlarda ortaya çıkıyor. Bunun da farkındayım ve umarım bu mahallemizin bir spor kulübü olur ve bizde gereken desteği veririz” dedi.
‘Sosyal Tesisimizi İstediğiniz Zaman Kullanabilirsiniz’
Amatör spor evimizi en kısa sürede tamamlayıp sizlerin bir arada olmasını sağlayacağız. Orada ufak bir sıkıntı çıktı. Müteahhit sözleşmede bulunan sözleri yerine getiremedi ve bizde sözleşmesini fesih ettik. Yakın zamanda başka bir firma burada çalışmalarına başlayacak ve teslim edecek. Ayrıca içinde bulunduğumuz mekanı sizlerde, sporcularınızda herkes kullanabilir. Burası halka açık bir yerdir. Ayrıca Halil İnalcık Kültür Merkezi’nde bir toplantı salonumuz bulunmaktadır. Orada da toplantılarınızı seminerlerinizi yapabilirsiniz” dedi.

Editör: TE Bilişim