Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Yalova U-11 Şenlik Ligi’nin ilk hafta mücadelesinde Çiftlikköy Belediyespor miniklerine destek vermek için sahadaydı. 
Yalova 2 No’lu Amatör Sahasında Güneşspor’la Çiftlikköy Belediyespor arasında oynanan karşılaşmayı miniklere destek vermek amacıyla seyreden Başkan Silpagar, kırmızı siyahlıların minik takımında top koşturan oğlu Alperen Silpagar’la da bir araya geldi. 
U-11 Ligi’nin minik oyuncularıyla bir araya gelen Başkan Silpagar, karşılaşmada 3-1 yenilmesine karşın Çiftlikköy Belediyespor’lu oyuncuları tebrik etmeyi ihmal etmedi. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada Güneşspor’dan Akif 3 golle takımının galibiyetinde başrol oynarken, Çiftlikköy ekibi bu gollere 20’inci dakikada Yiğitcan’ın attığı tek golle cevap verebildi. Başkan Silpagar da maç boyunca saha kenarında minikleri yakından takip ederek minik kramponlara destek verdi. Silpagar, gelecek nesillerin her açıdan sağlıklı birer birey olarak yetişmesinde sporun önemine dikkat çekerek, futbol sevgisinin küçük yaşlarda öğrenilmesinin faydalı olduğunu kaydetti.
U-11 Ligi B Grubu’nda Çiftlikköy Belediyespor, 14 hafta sürecek olan karşılaşmalarda Acarspor, Atakentspor, Güneşspor, Polissporgücü, Safranyolu Doğuşspor, Doğanspor, Yalova Bahçelievler takımlarıyla çift devreli lig usulüne göre mücadele edecek. 
Editör: TE Bilişim