Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün bünyesinde yer alan Gençlikspor Bayan Futbol Takımı resmi açılışını Yalova Atatürk Stadyumunda pasta keserek gerçekleştirdi. Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete, Spor Şube Müdürü Mehmet Yörük, İl Okul Futbol Koordinatörü İşcan Avşar ve TFFHGD Yalova Şubesi Başkanı Sefa Demir katıldı.

Antrenörler Uğur Akalp ve Yeliz Aksüzek gözetiminde  4 aydır antrenmanlarını Atatürk Stadyumunda nezaretinde devam eden Yalova’nın dişi Messileri pasta kestiler.

. Bayan futbol takımının kurulması ve çalışmasında emeği geçenlere teşekkür eden   Spor İl Müdürü Cengiz Mete, “Yalova’nın en büyük eksikliklerinden biri olan bayan futbolunda öncü olup bu kategoride bir bayan futbol takımı oluşturmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Gençlikspor Bayan Futbol takımımızın oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yalova’da herkes rahat bir şekilde spor yapabilir tesislerimizin kapıları herkese sonuna kadar açıktır. Bu coğrafya spor yapmaya çok müsait yeter ki irade olsun, istek olsun. Bayan futbol takımımız 4 aydır çalışmalarına devam ediyor ve resmi açılışımızı da yapmış bulunuyoruz. Müdürlüğümüz bünyesinde görevli Antrenörlerimiz Uğur Akalp ve Yeliz Aksüzek nezaretinde çalışacak olan bayan kardeşlerimize şimdiden başarılar diliyorum. Sporu icra etmenin dışında bayan futbolcularımız eğitimlerini de asla ihmal etmemeliler. Hem sporu icra edip hem de eğitimlerine devam ederek bu iki unsuru paralel bir şekilde yapılabileceğini göstererek herkese örnek olmalarını istiyoruz. Karşılaşılacak her türlü zorluğa karşı biz sizlerin yanınızdayız” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim