Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Bayanlar Voleybol Bölgesel Ligi G Grubunda mücadele eden Yalova Belediyespor Bayan Voleybol Takımımı grubunu 2. Sırada tamamlayarak Play-Off müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştı. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından belirlenen gruplar sonrasında Yalova ekibi Düzce Grup Merkezi’ne düşmüştü.

Düzce’de 13-15 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve bugün start alacak olan organizasyonda Yalova Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 3. Lige çıkmak için filede mücadele verecek.

Yalova ekibi B Grubunda Kocaeli İzmit DSİ, Edirne Keşan Gençlik ve Kocaeli Üniversitesi takımlarıyla karşı karşıya gelecek. Yalova Belediyesi’nin sultanları grubunu 1. Sırada bitirmesi durumunda A Grubu’ndan Edirne Gençlikspor, İzmitspor, Derince Belediyespor ve Karabük Gençlikspor takımlarının mücadelesi sonrasında 1.  tamamlayan takımla final müsabakası oynayacak.

Rakiplerinin güçlü olduğuna vurgu yapan Yalova Belediyespor Bayan Voleybol Takımı antrenörü Fikret Uzun,” 3. Lige terfi müsabakaları için Düzce’de mücadele edeceğiz. Rakiplerimizi güçleri ortada. Grup müsabakaları sonrasında bize de kimse şans tanımıyordu. Ancak çok iyi müsabakalar çıkardık. Düzce’de ki müsabakalar oyuncularım için çok iyi tecrübe olacak. İnşallah maçlarımızı kazanır ve 3. Lige çıkarız” dedi.

 

DÜZCE GRUP MERKEZİ

A GRUBU

Edirne Gençlikspor

Kocaeli İzmitspor

Kocaeli Derince Bld.

Karabük Gençlikspor

 

B GRUBU

Kocaeli İzmit DSİ

Yalova Bld.

Edirne Keşan

Kocaeli Üni.

Editör: TE Bilişim