Türkiye Basketbol Liginde 25. Hafta oynanan 9 maçla tamamlandı. Ligde ki temsilcimiz Yalova Group Belediyespor son sırada kalırken, Türk Telekom ise uzak ara liderliğini sürdürdü. Kalan 9 haftada hem play-off potasında hem de küme düşme potasında kıran kırana mücadele yaşanması bekleniyor.
Geride kalan haftada Balıkesir’de Bandırma Kırmızı’nın konuğu olan Yalova Group Belediyespor rakibine 79-75’lik skorla boyun eğdi.
Lider Türk Telekom ise haftanın en önemli maçında takipçisi Afyon Belediyesi’ni ağırlarken rakibini 82-74’lük skorla yenerek şampiyonluğu ne kadar istediğini ispat etmiş oldu. Bahçeşehir Koleji ise evinde son haftaların en formda ekiplerinden Akhisar Belediyesi’ne 86-75 yenildi. İstanbulspor Beylikdüzü ise Yalova’da aldığı galibiyetten sonra evinde OGM Ormanspor’u 80-61’lik skorla aştı. Petkimspor ise rakibi Düzce Belediyesi’ni 88-74 yenerek rahat nefes aldı. Ankara derbisinde ise gülen taraf Halk Enerji TED Ankara Kolejlileri 88-87 yenen Ankara DSİ oldu. Antalyaspor ise konuk ettiği ligin en formsuz ekiplerinden Samsun BŞB Anakent’i 77-70’lik skorla devirdi. Bursaspor Durmazlar ise evinde kazanma geleneğini Sigortam.net Bakırköy Basket’i 92-82 yenerek sürdürdü. Selçuklu Belediyesi ise şov yaptığı maçta Karesispor engelini 96-65’lik skorla aştı. Ligde 26. Hafta maçları 9 ve 10 Mart 2018 tarihleri arasında oynanacak.

Editör: TE Bilişim