Türkiye Basketbol Ligindeki temsilcimiz Yalova Group Belediyespor sezonun en ciddi sınavını bugün verecek. Potadaki temsilcimiz ligin 24. Haftasında saha ve seyircisi önünde İstanbulspor Beylikdüzü’nü ağırlayacak.
90. Yıl Spor Salonunda bugün oynanacak maç 18:00’da başlayacak. Düşme hattını yakından ilgilendiren mücadelede Önder Yılmaz, Murat Ciner ve Ali Köseoğlu hakem üçlüsü düdük çalacak. İki takım daha önce Türkiye Basketbol 2. Ligi, Federasyon Kupası ve Türkiye Basketbol Liginde 6 kez karşılaşırken bu maçların tamamını İstanbulspor Beylikdüzü kazandı.
Geçtiğimiz hafta arasında deplasmanda eksiklerine rağmen TED Ankara Kolejlileri 75-73 yenen Belediyespor nefes almıştı. Nijeryalı pivotu Jeleel Akındele’nin dünya kupası eleme maçları için ülkesinde ter dökmesinden dolayı Yalova Group Belediyespor-İstanbulspor Beylikdüzü maçı 28 Şubat Çarşamba gününe alınmıştı.
“Taraftarımızı tribünlerde görmek istiyoruz”
Yalova Group Belediyespor takım kaptanı Melih Kapucu,” İstanbulspor maçı bizim için çok önemli. Kazanmak zorundayız. Ancak taraftarımızı salonda görmek istiyoruz. Bize verecekleri destek ve rakibimizi alacakları baskıyla işimizi kolaylaştıracaklarına inanıyoruz. Tüm basketbolseverlerle birlikte Çarşamba günü oynayacağımız maçtan galibiyetle ayrılıp lige yeniden sarılacağız” dedi. 

Editör: TE Bilişim