Türkiye Basketbol Liginin 23. Haftasında Yalova Group Belediyespor bugün Ankara’da Halk Enerji TED Ankara Kolejliler karşısına çıkıyor. Ankara Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saatler 18:00’ı gösterdiğinde start alacak. Karşılaşmada Turgut Işık, Göksun Öz ve Ayhan Baykara hakem üçlüsü düdük çalacak.
Ligin ilk yarısında Yalova’da oynanan maçı Halk Enerji TED Ankara Kolejliler son saniye basketiyle 89-87 kazanmıştı. Hafta sonunda lider Türk Telekom’u ağırlayan Belediyespor, bu maçta Markel Starks, Kris Kayl Yanku, Orçun Okkalı, Yalçın Azizmahmutoğulları ve Salih Uğraşan’dan yoksun mücadele etmiş ve parkeden 109-75 yenik ayrılmıştı. Halk Enerji TED Ankara Kolejliler üç maçlık yenilgi serisine deplasmanda Düzce Belediyesi’ni 91-73 yenerek son verdi.
Son 4 karşılaşmasından yenilgi ile ayrılan Yalova Group Belediyespor, son hazırlıklarını tamamlayıp Ankara’da kampa girerken galibiyete odaklandı.
Yalova Group Belediyespor Başantrenörü Cengiz Karadağ,” Bizim için lig yeni başlıyor. Bundan sonraki haftalarda oynayacağımız hayati maçlar var. Rakiplerimizin karşısına kazanmak için çıkacağız. Bütün maçlarımızı galibiyetle tamamlamak için uğraşacağız. Sakatlık problemlerimiz var, ama bunun arkasına sığınmayacağız. Ne olursa olsun kalan bütün maçları kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim