Türkiye Basketbol Liginin 10. Haftasında Yalova Group Belediyespor bugün Samsun BŞB Anakent’i ağırlayacak.
90. Yıl Spor Salonunda oynanacak müsabaka saatler 17:00’ı gösterdiğinde başlayacak. Karşılaşmada Ergin Sarı Göksun Öz Dorukhan Kalyoncu hakem üçlüsü görev yapacak. Bugün oynanacak maç temsilcimiz ile Karadeniz ekibinin 7. Randevusu olacak. Daha önce oynanan 6 maçın tamamını Samsun BŞB Anakent kazandı. Karadeniz temsilcisinde ise geçen sezon Belediyespor kadrosunda yer alan İlker Tunalı ve Burak Şaşmaz bulunuyor. Hafta sonunda İzmir deplasmanında Petkimspor’u 70-61 yenerek sezonun ilk galibiyetini alan Yalova Group Belediyespor evinde oynayacağı maçta Samsun BŞB Anakent’i yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Samsun ekibi bu maç öncesinde Bulgar oyuncusu Dejan Ivanov'la olan sözleşmesini karşılıklı anlaşma yoluyla festhetti.
Onur Sonsırma Geri Döndü
Türkiye Basketbol Ligindeki temsilcimiz Yalova Group Belediyespor, sezon başında Antalyaspor’a transfer olan eski oyuncusu Onur Sonsırma ile yeniden anlaştı. Geçen hafta içerisinde Deniz Doğan Yiğit’i kadro dışı bırakan ardından çıktığı Petkimspor maçını 70-61 kazanan Belediyespor sürpriz bir transfere imza attı.
2016-2017 sezonunda Bursaspor’dan transfer edilen 32 yaşındaki kısa forvet temsilcimiz ile 23 maça çıkarken, 8.9 sayı, 1.8 ribaunt ve 2.9 asist ortalamaları ile oynadı. TBL’nin yeni takımı Antalyaspor ile sezon başında anlaşan Sonsırma Akdeniz ekibiyle bu sezon 2 maçta forma giydi. Tecrübeli oyuncunun Samsun BŞB Anakent maçında oynaması bekleniyor.

 

Editör: TE Bilişim