Türkiye Basketbol Ligi ve Federasyon Kupası hazırlıklarını sürdüren Yalova Group Belediyespor, 7 Eylül Perşembe günü özel bir turnuva için Manisa’ya hareket edecek. Akhisar Belediyespor’un düzenleyeceği turnuvada temsilcimiz hem bu takımla hemde Bandırma Kırmızı ile mücadele edecek.
Manisa’nın Akhisar ilçesinde düzenlenecek turnuvada 7-8-9 Eylül tarihlerinde oynanacak maçlara Atatürk Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Yalova Group Belediyespor, Afyon Belediye takımının düzenlediği 1. Zafer Kupası’nı ise ikinci sırada bitirmişti.
“2 turnuvadan maksimum kazanım sağlamak istiyoruz”
Yalova Group Belediyespor takım menajeri Serdar Hot,” Afyon’daki turnuva bizim çok yararlı geçti. Hem kamp ortamıyla hem de maçlardaki performanslarımız çok iyiydi. İlk gün karşılaştığımız Afyon Belediye takımı ligin en güçlü en iddialı takım adayları arasında yer alıyor. Bize göre hem kadro derinliği, hem fiziksel, hem de bütçe olarak güçlü bir takım. Afyon’la belli bir süre başa çıkabildik. Onun dışında ise bize üstünlük sağladılar. Bu maçta kısa rotasyonunda sıkıntı yaşadık. 2 oyuncumuzdan faydalanamadık. Bu karşılaşmayı istediğimiz gibi oynayamadık. İkinci gün ise bizim istediğimiz ve karakterimiz olan oyunu oynamak için terk döktük. Karesi takımının yabancıları yoktu ama skora odaklanmadan doğru basketbol oynamaya çalıştık. Bunun da sonucunu aldık ve farklı kazandık. Bu turnuvadan gerekli kazanımları almış bulunuyoruz. Akhisar’da turnuvaya katılacağız. Buradan da maksimumum kazanımlarla dönüp ardından Federasyon Turnuvasında mücadele edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim