Yarışlara katılmadan önce çalışmalar hakkında son bilgileri veren Takım Kaptanı Bahadır Düner; “Dünya Şampiyonası elemelerine katılan ilk Türk takımıyız. Elemeleri geçebilirsek Dünya Şampiyonası’na katılan ilk Türk takımı olacağız. Zorlu parkurlara iyi hazırlandık. Her kategori için yetenekli arkadaşlarımız kadromuzda yer alıyor. İddialı gidiyoruz. Desteğiniz için size çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Tüm spor müsabakalarına ve spor kulüplerine imkânlar çerçevesinde en yüksek desteği vermeye devam edeceğini belirten Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal ise; “Kazasız, belasız bir yarış geçirmenizi diliyorum. Sizlere güveniyoruz. Yarışları bizler de takip edeceğiz” dedi.

 15 Haziran’a kadar pedal çevirecek olan bisikletçilerimiz Belçika’da 166 km, Fransa’da 175 km, Slovenya’da 170 km, Avusturya’da 180 km olmak üzere toplamda 691 km yol bisiklet sürmüş olacaklar.

KÖSE VE KAYA ÇALIŞMALAR HAKKINDA BAŞKAN KOÇAL’A BİLGİ VERDİ

Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Kemal Kaya ve azaları, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ı ziyaret ederek, mahallede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Yalova Belediyesi’nin çalışmaları hakkında değerlendirme imkânı sağlanmasından dolayı teşekkür eden Başkan Koçal; Muhtar Kemal Kaya ve yöneticilere başarılar diledi.

Yalova Erzurumlular Derneği Başkanı Turgut Köse ve yönetim kurulu üyeleri de, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ı ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Editör: TE Bilişim