Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde 7. Hafta geride kalırken, Kırçiçeği Bodrum Basketbol ve Tosyalı Toyo Osmaniye zirvede yer aldı. Henüz galibiyet yüzü göremeyen Yalova VİP ise bu haftayı 16. Sırada tamamladı.
Geride kalan haftada Yalova VİP deplasmanda Edirne Belediyesi Edirnespor’a 59-56 mağlup oldu. Orduspor ile Mersin Üniversitesi maçı ev sahibi ekibin parkeye çıkmaması nedeniyle ertelendi. Yeniden Süper Ligi hedefleyen Tosyalı Toyo Osmaniye evinde zorlandığı karşılaşmada Ferko Ilgaz Hotel Kastamonu’yu 73-69 yendi.
Fenerbahçe Gelişim ise sahasında İzmir ekibi Bayraklı Belediyesi karşısında varlık gösteremeyerek 40 sayı farkla 91-51 yenildi. Haftanın en önemli maçında İzmit Belediyespor sahasında Edremit Belediyesi Gürespor’a 2 sayı farkla 59-57 boyun eğdi. Kırçiçeği Bodrum Basketbol ise deplasmanda Mersin BŞB Gelişim’i 71-55 devirdi. Bursa BŞB Budo ise kazanma serisine Elazığ İl Özel İdaresi’ni 80-76 yenerek 1 maç daha kazandırdı. Urla Belediyesi ise kıran kırana geçen maçta İstanbulgücü’nü 66-54 yendi.

Editör: TE Bilişim