“Düzce’de umduğumuzu bulamadık”

Düzce 18 Temmuz Spor Salonunda oynanan müsabakalar kapsamında erkeklerde Taşköprüspor Kulübü ilk karşılaşmasında ev sahibi konumunda ki Düzce Belediyespor Kulübü’ne 67-32 yenilerek turnuvaya kötü start verdi. Taşköprü’nün minik 12 dev adamı 2. Karşılaşmasında ise Sakarya Yıldızlar Spor Kulübü’yle başa baş mücadele etmesine karşın rakibine 7 sayı farkla 60-53 boyun eğdi.

Temsilcimiz üçüncü ve son karşılaşmasında ise Düzce 18 Temmuz Spor Salonunda Kocaeli D.S.İ. Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.

İlk iki çeyrekte başa baş oyun sergileyen Taşköprüspor Kulübü üçüncü ve dördüncü çeyreklerde rakibinin iyi oyununa cevap veremeyince potada ki mücadeleden 80-63 mağlup ayrıldı ve turnuvaya veda etti.

“VİP’in gücü yetmedi”

Düzce 18 Temmuz Spor Salonunda oynanan kızlar müsabakalarında ise temsilcimiz VİP Atakent Hastanesi  ilk karşılaşmasında Tekirdağ Belediyesi Spor Kulübü ile mücadele etti. güçlü rakibi karşısında pek bir varlık gösteremeyen VİP’in perileri bu müsabakayı 33 sayı farkla 79-46 mağlup tamamladı.

Temsilcimiz ikinci karşılaşmasında ise Kocaeli ekibi Kocaeli 50. YIL İ.Ö.O. Spor Kulübü ile kozlarını paylaştı. Kocaeli ekibi baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı 63 sayı farkla 96-33 yenilerek turnuvada ki 2. Mağlubiyetini aldı.

Turnuvaya erken havlu atan temsilcimiz VİP Atakent Hastanesi üçüncü ve son karşılaşmasında Çanakkale A.Ü.Hatun İ.Ö.O. Spor Kulübü ile kozlarını paylaşırken bu müsabakayı da 76-46 yenik tamamlayarak turnuvaya galibiyetsiz nokta koydu.

 

 

Editör: TE Bilişim