Siyah-Beyazlılara 3 puanı getiren gollere Recep, Emrah, Çağatay(2) ve İlker imzasını koydu. Zorlu 90 dakikada Kurtköyspor’da Okan 77. Dakikada 2. sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Ahmet Saraç Futbol Sahasında oynanan mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi takım Elmalıkspor oldu ve 22. dakikada geliştirdiği atakta Recep’in golüyle skoru 1-0 yaptı. Golden sonra oyuna ağırlığını koyan Siyah-Beyazlılar farkı arttırmak için Kurtköyspor kalesine yüklenmeye devam etti.

Mücadelenin 37. dakikasında gelişen Elmalıkspor atağında Emrah attığı gole durumu 2-0 yaptı ve ilk 45 dakika bu skorla sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısına da oldukça etkili başlayan ev sahibi takım Elmalıkspor, oyundan düşen rakibine yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 54. dakikasında gelişen Siyah-Beyazlıların atağında Çağatay, takımının üçüncü golünü kaydederek skoru 3-0 yaptı. Bulduğu golle iyice rahatlayan ve oyunu domine eden Siyah-Beyazlılar farkı arttırmak için Kurtköyspor kalesine yüklenmeye devam etti.

Mücadelenin 81. dakikasında gelişen atakta sahanın yıldızlarından İlker, takımının dördüncü golünü rakip filelerle buluşturarak skoru 4-0’a getirdi. Gollerine ve güzel futboluna ikinci yarıda da devam eden Siyah-Beyazlılar farkı daha da arttırmak için rakip kaleye ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 90. dakikasında gelişen Elmalıkspor atağında üçüncü golün sahibi Çağatay bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci, takımının beşinci golüne imzasını attı ve durumu 5-0 yaparak müsabakanın skorunu ilan etti.

 

2.A.K.

Stat: Ahmet Saraç

Hakemler: Erdal Ergül***, Serdar İla***, Tolga Atasever***

Elmalıkspor: Kader***, Sergen***, Emrah***, Okan***, Ozan***, İlhan***, Mutlu***, Recep***, Selçuk***, İlker***, Çağatay***

Kurtköyspor: Şentürk*, Taha*, Okan*, Mahmut*, Murat*, Gökhan**, Ömer**, Onur**, İbrahim**, Selçuk**, Ali Rıza**

Goller: Dk.22 Recep 1-0, Dk.37 Emrah 2-0 , Dk.54 Çağatay 3-0, Dk.81 İlker 4-0, Dk.90 Çağatay  5-0

Kırmızı Kart: Dk.77 Okan (Kurtköyspor)

Editör: TE Bilişim