Taşköprü Karate İhtisas Kulübü’nün başarılı antrenörü Mehmet Güney, bu kez madalya sevincini kendisi yaşadı. Yetiştirdiği sporcularla dikkat çeken ve Yalova’nın adını başarıyla temsil eden Güney, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonasında tatamiye çıktı.
+75 kiloda tatamiye çıkan ve adeta gençlere taş çıkartan Mehmet Güney, rakiplerini bir bir dize getirerek bu kategoride altın madalyayı boynuna taktı.
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 29 Ekim Spor Kompleksinde gerçekleştirilen müsabakaları Karate Federasyon Başkanı Esat Delihasan’ın yanı sıra daha önce Yalova’da da görev yapan Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş’ta takip ederken, altın madalya kazanan Mehmet Güney’i tebrik ettiler.
Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonasında altın madalya kazanan Taşköprü Karate İhtisas Kulübü antrenörü Mehmet Güney,” Yalova’yı başarıyla temsil edip madalya kazanmak gurur verici oldu. Önümüzdeki dönemlerde de turnuvalara katılarak şehrimi ve takımımı başarıyla temsil etmek istiyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim