Dünya devi sponsorlarıyla güçlerine güç kattıklarını belirten Erkoç, Balıkesir karşısında aldıkları 70-59’luk galibiyetten ötürü oyuncularını kutlarken, 2022-2023 sezonunda camianın YOSK’u konuşacağını söyledi.

“Herkes YOSK’u konuşup, izleyecek”

Süper Lige galibiyetle başlamanın önemli olduğunu söyleyen YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, “Ligin başlamasına kısa bir süre kala hazırlık yapan takımımız, lige çok iyi bir başlangıç yapmıştır. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi deplasmanından aldığımız galibiyet hepimiz için büyük moral oldu. Aksa’nın sponsorluğunda yer aldığımız Süper Lig’in yanı sıra Avrupa kupalarında da inşallah ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu sezon herkes YOSK’u konuşacak. Buna emin olabilirsiniz. Bizlere verilen desteği, emeğimizle boşa çıkarmayacağımızı göstereceğiz” dedi.

YOSK, HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin ikinci haftasında Pendik Belediyesi Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacak. Zorlu karşılaşmaya, müsabakanın yapılacağı 90. Yıl Spor Salonu’nda sürdüren yeşil-kırmızılı takımımız, hafta sonuna kadar çalışmalarına devam ederek Pendik mesaisini sürdürecek.

Editör: TE Bilişim