2023 yılında gözünü Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına çeviren, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda madalya kazanma amacında olan başarılı güreşçi Ankara’da bulunan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde düzenlenen Büyük Kadınlar Güreş Kampında başarıyla ter döktü. Kampın son gününde Millileri, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu ziyaret etti. Teknik ekipten bilgi alan Eroğlu, sporcularla sohbet etmeyi de ihmal etmeyerek dev organizasyonlar öncesinde moral verdi.

Bu yıl ki şampiyonlara damga vuracaklarını belirtenBaşkan Dr. Şeref Eroğlu, “Size güveniyoruz. Ne kadar yoğun bir tempo içerisinde büyük fedakarlıklarla çalıştığınızı hem biliyor hem de görüyoruz. İnşallah bu çalışmalarınızın karşılığını alacak, bu emeklerinizin meyvelerini hep birlikte toplayacağız. Değerli hocalarımızın ve siz değerli sporcu kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun” dedi.

Kadın Milli Takımımızın tecrübeli isimlerinden Dünya Şampiyonu güreşçimiz ve Kadınlardan Sorumlu Asbaşkanımız Yasemin Adar ise takım adına yaptığı konuşmada, Başkanımız Dr. Şeref Eroğlu’na teşekkür ederek, “Milli takımımızı bundan önce olduğu gibi önümüzdeki şampiyonalarda da başarıyla temsil etmek, ay yıldızlı bayrağımızı göndere çekmek için çalışıyoruz. Ziyaretiniz ve destekleriniz bizim için çok önemli. Takım arkadaşlarımla birlikte daha nice madalyalar kazanmayı umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TOHM’daki ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Gürsel Uzunca, milli takım eski antrenörü Yaşar Kale ve TGF Başkan Başdanışmanı Mehmet Ayhan da yer aldı.

Editör: TE Bilişim