2012-2013 sezonunda Bayanlar Voleybol 3. Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Çiftlikköy Belediyespor kadrosunu güçlendirmek için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Voleybol Liginde Yalova Belediyespor formasını giyen ve başarılı bir sezon geçiren Canan Çiftlikköy Belediyespor’a gitmek için gün sayıyor.

Edinilen bilgiye göre genç oyuncunun yeni sezonda Çiftlikköy’de forma giymek istediği ve konuyla ilgili kesin açıklamanın, bu hafta sonuna kadar yapılabileceği kaydedildi.

“Koçal’dan Canan için söz aldık”

Canan için Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’dan söz aldıklarını belirten Çiftlikköy Belediyespor Kulübü Başkanı Abdurrahman Tutuğ, “Canan’ın durumu önümüzdeki günlerde netleşecek. Bu transfer ile ilgili Başkan Koçal’dan söz aldık. Küçük bir problem var ve o problem de halledildiği takdirde bu sporcu, yeni sezonda Çiftlikköy Belediyespor forması giyebilir. Hocamızla değerlendirme yaptıktan sonra transfer yapıp yapmayacağımız belli olacak. Ancak şuan için başka herhangi bir transfer düşünmüyoruz. Ligin devre arasında ne olup biter, onu da zamanı geldiğinde göreceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim