Zorlu doksan dakikada Soğucakspor’dan Müjdat gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Ahmet Saraç Sahası’nda oynanan zevkli müsabakada Yeşil Siyahlılar, Soğucakspor’u zor da olsa devirmesini bildi. Maça İdmanocağı çok iyi başladı. Karşılaşmanın 25. dakikasında gelişen ev sahibi takımın atağında, takımın başkanı ve kaptanı olan Suat Kaan Aydın, mükemmel bir gole imza atarak İdmanocağı’nı 1-0’lık üstünlüğe taşıdı. Golden sonra beraberlik için İdmanocağı kalesinde baskı oluşturan Soğucakspor’un atakları sonuç vermedi ve Yeşil Siyahlılar, soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Müsabakanın ikinci devresinde büyük çekişme yaşandı. Karşılıklı atakların olduğu bu 45 dakikanın özellikle son 15 dakikası, futbolseverleri heyecanlandırdı. Mücadelenin 75. dakikasında gelişen Soğucakspor atağında Aytaç, skoru 1-1’e getirdi ve konuk ekibi galibiyet için umutlandırdı. Ancak maçın 90+4. dakikasında Soğucakspor’un direnci kırıldı. İdmanocağı’nda Cemil, ev sahibini 2-1 öne geçirirken, karşılaşmanın da skorunu tayin etmiş oldu. Bu sonuçla İdmanocağı, 5 puana çıkarken 5. sıraya tırmandı. 3 puanda kalan Soğucakspor ise 8. sıraya kadar geriledi.


1.A.K.

Stat: Ahmet Saraç SAhası

Hakemler: Uğur Akalp***, İrfan Demir***, Erdal Minnetoğlu***

İdmanocağıspor: Muhammet Ali***, Muhammet***, Cemil***, Şaban***, Cem***, Sinan***, Fikret***, M.Hüseyin***, İskender***, Suat Kaan***, Mehmet***

Soğucakspor: Reşat**, Kadir**, Barış**, Müjdat*, Sabit**, Savaş**, Volkan**, Alaattin**, Erhan**, Hilmi**, Coşkun**

Goller: Dk.25 Suat Kaan 1-0, Dk.75 Aytaç 1-1, Dk. 90+4 Cemil 2-1

Kırmızı Kart: Müjdat (Soğucakspor)
Editör: TE Bilişim