Çekişmeli geçen mücadelenin ikinci setinde Çağla, sakatlanarak oyunu tamamlayamazken ayrıca Bandırma ile deplasmanda oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve yaklaşık 20 gündür tedavi olan Tuğba’nın forma giyemedi.

Aroma Bayanlar Voleybol 3. Ligi’nde mücadele edecek iki takım Değirmenderespor ile Çiftlikköy Belediyespor Kocaeli’nde karşı karşıya geldi.

Müsabakaya Çağla, Betül, Sultan, Canan, Gülsüm ve Zehra’dan oluşan kadrosuyla çıkan Çiftlikköy’ün sultanlarında ayrıca Cemre, Su, Sinem, Melis ve Gizem’de mücadele de yer aldılar.

2. lig tecrübesi olan rakibi karşısında başa baş mücadele ortaya koymasına karşın mücadelenin ilk setini ev sahibi Değirmenderespor 25-15 kazanarak 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikini setinde ise üst seviye performans sergileyen temsilcimiz seti 27-25 kazandı ve setlerde durumu 1-1’e getirdi. ancak çekişmeli geçen 2. Sette Çağla, sakatlanarak ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Maçın üçüncü setinde büyük çekişme yaşanırken, özellikle hücum hattında rakibine göre daha etkisiz kalan Çiftlikköy, bu seti 25-21 geride kapadı ve Değirmendere, 2-1’lik üstünlüğü ele geçirdi. Karşılaşmanın dördüncü ve son setini de aynı skorla alan Kocaeli ekibi, müsabakayı 3-1 kazandı.

Değermenderespor maçı sonrasında değerlendirmede bulunan Çiftlikköy Belediyespor Antrenörü Mihrican Deviren, “Rakibimize karşı iyi performans sergilediklerini ancak üçüncü ve son sette geride kaldık. Rakibimiz, 2. Lig’de de oynamış tecrübeli bir takım. Çok iyi oyun çıkardık ancak 3-1 mağlup olduk. Bu maç, tabi ki bir ölçü değil. Kendimizi sınama açısından güzel bir mücadele diyebiliriz” dedi.

Öte yandan 3. Lig’deki temsilcimiz Çiftlikköy Belediyespor ile Bölgesel Lig’deki mücadele edecek  Yalova Belediyespor, 13 Ekim Cumartesi günü hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Yalova Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak ve 12.00’de başlayacak.
Editör: TE Bilişim