Amatör Saha 2’de oynanan mücadelenin başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar rakibine üstün bir oyun sergileyen konuk Çiftlikköy Belediyespor bulduğu 7 golle sahadan 7-1’lik galibiyet ile ayrılarak 2’de 2 yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu. 80 dakikalık mücadelede Çiftlikköy Belediyespor’dan Kemal attığı 3 golle sahanın yıldızı oldu.

Amatör Saha 2’de ki karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk Çiftlikköy Belediyespor’ oldu. Karşılaşmada dakikalar 2’yi gösterdiğinde sahneye çıkan N. Birinci meşin yuvarlağı Demirspor ağlarıyla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bulduğu golden sonra baskısını sürdüren konuk ekipte bu kez sahneye 11. Dakikada Mustafa çıktı ve skoru 2-0’a getirdi. mücadelenin başında bulduğu 2 golle rahatlayan kontrolü de eline geçiren Çiftlikköy Belediyespor 17 ve 32. Dakikalarda da Kemal’in attığı gollerle bir anda 4-0 öne geçti.

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca Çiftlikköy Belediyespor devre arasına 4-0 önde girmeyi başardı.

Mücadelenin ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf ilk yarıda olduğu gibi Çiftlikköy Belediyespor oldu. Karşılaşmada dakikalar 50’yi gösterdiğinde bu kez sahneye Anıl çıktı ve skoru 5-0’a getirdi.  karşılaşmanın sonlarına doğru baskısını artıran Çiftlikköy Belediyespor’da 75’te Tuncay ve 77. Dakikada Kemal ile iki gol daha buldu ve skoru 7-0’a getirdi.

Karşılaşmada gol perdesini ise Demirspor’dan Erkan kapadı.  Mücadelenin 80. Dakikasında atak geliştiren Demirspor’da Erkan meşin yuvarlağı Çiftlikköy Belediyespor ağlarıyla buluşturdu ve maçın skorunu tayin etti.

 

U-17

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: Ersin Efe***, Engin Özgür***, Enes Ok***

Demirspor: Murat*, Erkan*, Eren*, Oğuzhan*,Berkhan*, Mehmet* Baran*,Onurcan*, A.Taha*, Samet*, Yunus*

Çiftlikköy Bld.spor: Mehmet***, Tolunay***, Önder***, Mustafa***, Anıl***, H.Basri***, Anıl Kuyucu***, Sinan***, Kemal***, Tuncay***, N. Birinci***

Goller: Dk.2 N. Birinci 0-1, Dk. 11 Mustafa 0-2, Dk. 17-32 Kemal 0-4, Dk. 50 Anıl 0-5, Dk. 75 Tuncay 0-6, Dk. 77 Kemal 0-7, Dk. 80 Erkan 1-7

Editör: TE Bilişim