Çiftlikköy Belediyespor’da Necdet Toker’in istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna Süleyman Tamer Balkaş getirildi. Balkaş, “Yükümüz ağır olsa da sorumluluklarımızın farkında olarak Yalova’da spor camiasına hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Yalova Süper Amatör Lig ekiplerinden Çiftlikköy Belediyespor’da teknik direktörlük koltuğuna Süleyman Tamer Balkaş getirildi. Sezon başından itibaren yardımcı antrenör olarak görev yaptığı ekipte deneyimli teknik adam Necdet Toker’in istifası sonrasında göreve gelen Balkaş, “Yaklaşık 24 yıldır Çiftlikköyümüz başta olmak üzere ilimizin birbirinden kıymetli kulüplerinde futbolcu, hakem, yönetici ve antrenörlük görevlerinde bulundum. Bu görevleri ifa ederken her zaman hakkı ve adaleti ve insanı ön planda tutarak görevlerimizi yerine getirmeye çalıştım. Bu süreçte şahsıma desteklerini esirgemeyen yönetici büyüklerime, hocalarına ve futbolcu kardeşlerime şükranlarımı sunarım. Her zaman iyi birey iyi sporcu ve iyi vatandaş felsefesine bağlı kalarak spor camiasına hizmet etmeyi görev bildim” dedi.
Toker’in görevden ayrılması sonrasında göreve başlayan Balkaş, şöyle devam etti: “Tecrübesinden, bilgisinden faydalandığım değerli hocam gelinen süreçte ayrılma kararı almıştır. Aldığı bu kararın şahsına ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Sezonun bitimine kadar her kategoride Çiftlikköy Belediyespor Teknik sorumlusu olarak görev yapacağım. Yükümüz ağır olsa da sorumluluklarımızın farkında olarak Yalova’da spor camiasına hizmet etmeye devam edeceğiz. Sağlığımız ve imkanlarımız el verdiği sürece Çiftlikköy’e ve Çiftlikköy’ün yetenekli gençlerini kazandırmak ve vitrine çıkarmak için elimizden geleni yapacağım. Bu ve bundan sonraki süreçte bizden desteklerini esirgemeyen Başkanımız Ali Murat Silpagar’a, belediye meclis üyelerimize, kulüp yöneticilerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum”

 

Editör: TE Bilişim