Karşılaşmada 3 kez rakif fileleri havalandıran Çiftlikköy Belediyespor’dan Burak maçın yıldızı oldu.

Amatör Saha 2’de müsabakaya hızlı başlayan taraf Çiftlikköy Belediyespor oldu. Karşılaşmada dakikalar 4’ü gösterdiğinde Onur rakip fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Müsabakanın 8. Dakikasında Doğanspor’dan Enes kırmızı kartla oyun dışı kaldı.  Bu dakikadan sonra kontrolü ele geçiren Çiftlikköy, 11. dakikada Sercan’la farkı 2’ye çıkardı. İlk yarıda dakikalar 20’yi gösterdiğinde Doğanspor’da Faruk, skoru 2-1’e getirdi. 24’te Burak, şık bir gole imzasını atarak durumu 3-1 yaptı. 35 ve 35+3. dakikalarda Çiftlikköy Belediyespor hanesine iki gol daha kaydeden Burak, ilk yarının skorunu 5-1 olarak belirledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da Çiftlikköy, rakibine göre daha kontrollü oynayan takımdı. İlk devrede farklı skor üstünlüğünü elinde bulunduran Kırmızı Siyahlılar, 47. dakikada Aykut’un golüyle 6-1’lik skor avantajını yakaladı. Konuk takımda Sercan, 53. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İlerleyen bölümlerde başka gol olmadı ve Çiftlikköy Belediyespor, Doğanspor’u 6-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

 

U-14

Stat: Amatör Saha2

Hakemler: Mustafa Karahasan**, İlker Karahasanoğlu**, Yusuf Karamercimek**

Doğanspor: Enes*, Mertcan*, Hamza*, Ulaş*, Ahmet*, Ahmet B.*, Emin*, Sedat*, M.Batuhan*, Ö.Faruk xx, Dursun*

Çiftlikköy Bld.spor: Hasan***, Muhammet***, Şükrü***, Ali***, Sercan***, Furkan***, Sabri***, M.Aykut***, Burak***, İsmail***, Onur***

Goller: Dk. 4 Onur 0-1, Dk. 11 Sercan 0-2, Dk. 20 Ö.Faruk 1-2, Dk.24-35-35+3 Burak, Dk.47 M.Aykut (Çiftlikköy Bld.)

Kırmızı Kartlar: Dk.8 Enes (Doğanspor), Dk.53 Sercan (Çiftlikköy Bld.)

Editör: TE Bilişim