Çiftlikköy Belediyespor: 5 Doğanspor: 0
Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren goller Hüseyin Hocaoğlu (2), Raşit (2) ve Muhammet’ten geldi. Çiftlikköy İlçe Stadı’nda oynanan 90 dakikaya ev sahibi Çiftlikköy Belediyespor daha atak başladı. Kırmızı Siyahlılar aradığı golü 30. Dakikada buldu. Karşılaşmanın 30. Dakikasında gelişen organize Çiftlikköy Belediyespor atağında sahneye çıkan Muhammet, Doğanspor ağlarını havalandırarak skoru 1-0’a getirirken ilk yarının da skorunu belirledi. 
Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında ise ev sahibi Çiftlikköy Belediyespor fırtına gibi esti. Kırmızı Siyahlılar 57’de Raşit ile 2-0 öne geçti. iki farklı üstünlüğü yakalayan ev sahibi ekip Müsabakanın 63. dakikasında Hüseyin Hocaoğlu skoru 3-0’a getirirken, 72. dakikada günün başarılı isimlerinden Raşit, meşin yuvarlağı Doğanspor fileleriyle buluşturarak skoru 4-0 yaptı.
Karşılaşmada son sözü ise 80. Dakikada kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci, takımının beşinci golüne imzasını atan Hüseyin Hocaoğlu söyledi ve skoru tayin etti. Çiftlikköy Belediyespor aldığı galibiyet ile puanını 25’e yükseltirken, Doğanspor ise 6 puanda kaldı.
Editör: TE Bilişim