Geride kalan sezonda Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde şampiyon olarak adını üst lige yazdıran Çiftlikköy Belediyespor’da imzalar atılmaya devam ediyor. Başantrenör Mihrican Deviren’le sözleşme yenileyen filedeki başarılı temsilcimiz iç transfer de Doğa Kayar, Ayşegül Külüşlü, Tuğba Taş ve Tuba Kınalı ile anlaşma sağlamıştı.

Dış transferde daha önce Berfin Öztürk, Deniz Feride Esinduy, Selin Yurtsever Toy, Bahar Ekinci ve Damla Aksu’yu açıklayan Çiftlikköy Belediyespor Kadriye Durak’ı da transfer ettiğini duyurdu.

 1999 doğumlu ve 1,75 metre boyundaki başarılı oyuncu 2013-2016 yılları arasında Devlet Hava Meydanları Spor Kulübü’nün formasını giydi.

Buradaki macerasının ardından 2016-2017 sezonunda Karayolları Spor Kulübü’nün kadrosunda yer alan Durak ardından Marmaris Akademi Spor Kulübü’ne transfer oldu. 2018-2019 sezonunda Halkbank Spor Kulübü’nde oynayan 23 yaşındaki smaçör, 2020-2021 sezonunda Salihli Belediyespor Kulübü ve Adana İmamoğlu Belediye Spor Kulübü formalarını giyerken geçen sezonu Bergama Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde tamamladı.

Editör: TE Bilişim