Yalova'da yapılan Okullararası Karate Şampiyonası’nda Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı sporcuları 12 madalya kazandı. Halil İbrahim Yüksektepe’nin öğrencileri, Çiftlikköy’ü bir kez daha gururlandırdı.
ÇİFTLİKKÖY KARATECİLERİ 12 MADALYA KAZANDI
Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı sporcuları, karate turnuvasından 12 madalya ile ayrıldı. Turnuvada 4 birincilik, 3 ikincilik, 5 üçüncülük elde ederek toplamda 12 kez kürsüye çıkan sporcular, Çiftlikköy’ün yüzünü güldürdü.
YÜKSEKTEPE, “SPORCULARIMI TEBRİK EDİYORUM”
Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Halil İbrahim Yüksektepe, “Okullar arası karate şampiyonasında kulübümüz adına yarışan sporcularımız kendi okullarını temsil ettiler. Sporcularımdan Betül Semra Durmuş katada üçüncü, kumitede birinci, Rabia Karadeniz de katada üçüncülük, kumitede ikincilik her iki kategoride de madalya alan isimler oldu. Turnuvadan sporcularımız toplam 12 madalya ile ayrıldı. Hepsini tebrik ediyorum. Bizlere her zaman desteğini veren Çiftlikköy Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a ve Çiftlikköy Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.
KATADA 5 MADALYA
Turnuvanın kata kategorisinde yarışan Gazi Abdurrahman İlköğretim Okulu’ndan Busenaz Kaya birinci, Bahçeşehir Koleji’nden Göktuğ Tuna Öz ikinci, Çiftlikköy İmam Hatip Ortaokulu’ndan Rabia Karadeniz ve Betül Semra Durmuş ile Gazi Abdurrahman İlköğretim Okulu’ndan Kaan Duman üçüncülük kürsüsüne çıkan isimler oldu.
KUMİTEDE 3 BİRİNCİLİK
Kumite kategorisinde ise Gazi Abdurrahman İlköğretim Okulu’ndan Rahman Emirhan Özüdoğru, Çiftlikköy İmam Hatip Ortaokulu’ndan Betül Semra Durmuş ve Mustafa Kemal Lisesi’nden Ümran Fitoz kategorilerinde birinci oldu. Yine kumitede Çiftlikköy İmam Hatip Lisesi’nden Rabia Karadeniz ve Gazi Abdurrahman İlköğretim Okulu’ndan Muhammet Ağır ikinciliği, GSD Eğitim Vakfı Ortaokulu’ndan Ahmet Arda Duru ve Çiftlikköy İmam Hatip Ortaokulu’ndan Buğrahan Yolcu da üçüncülüğü elde ettiler.

 

Editör: TE Bilişim