Yeni sezona erken hazırlanmak istediklerini belirten Çiftlikköy Belediyespor Teknik Direktörü Necdet Toker, “Yeni sezon hazırlıklarımız, 17 Eylül tarihindeki sezon açılışımız ile gerçekleştirilecekti. Ancak yönetim kurulumuz ile yapılan toplantı sonucunda, 10 Eylül Pazartesi günü hazırlıklara start vereceğimiz kararlaştırıldı. Dış transferde 7 oyuncuyu transfer ederek, gücümüze güç kattık.

Başta Kulüp Başkanımız olmak üzere, belediye başkanımız ve kulüp yönetim kurulumuz, takımımızın başarısı için ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Takımın eski kalecisi Orhan’ın yanı sıra, İbrahim, Suat, Şeref, Yağız, Cihan ve Mehmet’i transfer ettik. Bu oyuncularımızın, takıma çok büyük katkıları olacağı inancındayım. Ayrıca iç transferde sadece Halil İbrahim, Sultaniyespor’a gitti.

Geçen sezonki 12 futbolcumuz olan Fatih, Alpaslan, Abdullah, Muhammet, Tekin, Mustafa, Zübeyir, Raşit, Veli, Uğur, Mertcan ve Özgür ile yeniden anlaştık. Ayrıca altyapıdan 6 futbolcumuzu da A takıma aldık. Yeni sezonda güçlü bir Çiftlikköy Belediyespor, taraftarlarımızın, ilçemizin ve Yalovalı futbolseverlerin beğenisine sunulacak” diyerek açıklamasına son verdi.

Editör: TE Bilişim