Çiftlikköy Belediyesi Tekvando Takımı, Cumhuriyet Kupası’nda 15 sporcuyla katıldığı müsabakalarda toplam 14 madalya elde etti. Dünya Şampiyonu Antrenör Hakime Özçelik nezaretinde çalışmalarını sürdüren tekvandocular, minikler ve yıldızlar kategorilerinde 5 ilden 14 kulüp ve 132 sporcunun katıldığı 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Müsabakalarında elde ettikleri dereceler ile hem madalya kazandı, hem de kulüplerine kupa kazandırdı.
Geçtiğimiz hafta 90. Yıl Kapalı Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara miniklerde 9, yıldızlarda ise 6 sporcu ile katılan Çiftlikköy’lü tekvandocular 2 altın, 4 gümüş ve 8 bronz madalya etti.
Turnuvada Minik Bayanlar 45 kg’da Semanur Erkmen birincilik, 33 kg’da Aleyna Çakal ikincilik, 30 kg’da Şevval Özkan, 36 kg’da Zümrüt Gümüş, Melike Kaya, Tuğçe Karaman ve Aybike Şahinöz üçüncülük kürsüsüne çıkan isimler oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde ise 57 kg’da İlyas Berkay Akça birinci, 61 kg’da Kerem Yıldız, +65 kg’da Emirhan Turan ikinciliği elde ederken, Yıldız Bayanlar Kategorisinde 37 kg’da Arife Buse Türk ikinci oldu.
Çiftlikköy Belediyespor Tekvando Takımı, bu sonuçlarla takım halinde Minik Bayanlar kategorisinde üçüncü, Yıldız Erkekler kategorisinde birinci ve Yıldızlar Genel Klasman kategorisinde ise üçüncülük kazandı. Ücretsiz Tekvando çalışmalarının Kültür Merkezi bünyesinde devam ettiğini belirten Antrenör Hakime Özçelik, “Çiftlikköy ilçesinde tekvando sporu yapmak isteyen herkesi çalışmalara davet ediyoruz. Bizlere desteğini hep gösteren Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a ve Çiftlikköy Belediyesi’ne teşekkür ederiz” diye konuştu.  

Editör: TE Bilişim