Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, eski Çiftlikköy Belediyespor Kulüp Başkanı Savaş Dinçer ile Kulüp Başkanı Abdurrahman Tutuğ ve mevcut yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Teknik direktör Necdet Toker nezaretinde yapılan ilk antrenmanda eski ve yeni transfer edilen oyuncular ilk kez boy gösterdiler. İzinli olan Özgür, Muhammet ve Mustafa sezon açılışında yer almazken ilerleyen günlerde takımla çalışmalara katılacaklar.

Yeni sezonda Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor, zorlu maraton öncesinde sezon açılışını gerçekleştirerek antrenmanlara başladılar.

Yeni sezonda Çiftlikköy Belediyespor’a başarılar dileyen  Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, “Yeni sezon öncelikle kulübümüze ve diğer tüm takımlarımıza hayırlı olsun. Biz centilmenlik içerisinde bu sezonu geçirmenizi ve asla kötü olaylara dahil olmamanızı istiyoruz. Çiftlikköy’ü futbol branşında ve oynayacağımız Süper Amatör Küme’de en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancımız tamdır.

Önemli olan bu işi sevmektir, sevdiğiniz taktirde başarı arkasından gelecektir. Ben yönetim kurulundan hocalarımızdan ve futbolcu kardeşlerimizden son derece ümitliyim. Buradan iş adamlarımıza da sesleniyorum, gereken her türlü desteği sağlamaya devam etsinler ve yardımlarını esirgemesinler. Ama elbette ki yapılan bu yardımların karşılığı da başarı olmalı. 2012-2013 sezonunda ilçemizin takımı Çiftlikköy Belediyespor’un başarılı olacağına ve şampiyonluk sevinci yaşayacağına inanıyorum.

İnşallah mahcup olmayız ve sezon sonunda mutlu sona ulaşırız. Bizleri yalnız bırakmayan ve davetimize icabet eden basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Onlar olmadan kimsenin bizden haberi olmaz. Yeni sezonun Çiftlikköy Belediyespor’a ve diğer tüm amatör kulüplerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Ayrıca her zaman yanımızda olan basın mensuplarına da teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim