Bu sezon Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Liginde mücadele edecek olan Kırmızı Siyahlılar kadrosunu 6 oyuncuyla güçlendirirken, 2. Ligde elde edilen şampiyonlukta önemli pay sahibi olan 5 isimle de yollarını ayırdı.

1 sezonluk aranın ardından yeniden 1. Ligde Mihrican Deviren yönetiminde mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor geçtiğimiz günlerde iç transferde anlaşma sağladığı isimleri açıklamıştı. Dış transfere yönelen Kırmızı Siyahlılar şuana kadar 6 oyuncuyla anlaşma sağladı.

“6 isim Çiftlikköy Dedi”

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde şampiyon olan Çiftlikköy Belediyespor Bergama Belediyespor’dan smaçör Bahar Ekinci, Sakarya’dan pasör Deniz Esinduy, Lima Spor’dan pasör Berfin Öztürk, Denizli Merkezefendi Belediyesi’nden köşe Burcu Geyik, Sivrihisar’dan pasör çaprazı Selin Yurtseven Toy ve Beykoz Belediyesi’nden libero Damla Aksu’yu kadrosuna kattı. Temsilcimizde dış transfer çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

“5 isim kadroda yer almayacak”

Voleyboldaki başarılı temsilcimizin şampiyon olan kadrosunda yer alan 5 isimle yollar ayrıldı. Büşra Göral, Gülen Göl, Damla Tilki, Nihal Çalışkan ve Nihal Taşkın’ın takımdan ayrıldığı kaydedildi. Mihrican Deviren yönetimindeki Çiftlikköy Belediyespor’da transferin Mayıs ayı içerisinde tamamlanacağı ve yeni sezon çalışmaların Haziran ayında başlayacağı belirtildi.

Editör: TE Bilişim