Süper Amatör Küme’de bu sezon şampiyonluğu hedefleyen ve yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Çiftlikköy Belediyespor Kadıköy’de gol şov yaptı.
Hazırlık karşılaşmasına çok iyi başlayan ve ilk dakikalarda kontrolü ele geçiren

Çiftlikköy Belediyespor, ilk 20 dakikalık bölümde 4 gol birden buldu. Bu devrede iyi oyun çıkaran Kırmızı Siyahlılar, devreyi 7-0 önde kapadı. İkinci 45 dakikada kendini fazla sıkmayan ve oyunu rölantiye alan Çiftlikköy Belediyespor, rakip kaleye iki gol daha kaydetti. Ev sahibi Kadıköyspor, son bölümlerde şeref golüne ulaştı ve mücadele, konuk ekibin 9-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. Çiftlikköy’ün gollerini Mertcan (3), Şeref (3), İbrahim (2) ve Yağız kaydetti. Kadıköyspor’un tek golü ise 80. dakikada Enes’in penaltı golüyle geldi.

Karşılaşma sonrasında görüşlerini açıklayan Çiftlikköy Belediyespor Teknik Patronu Necdet Toker, “İlk hazırlık maçımızdı. Rakibimizin 1. Amatör Küme’de olması kimseyi şaşırtmasın. Bu haftayı maç yapmadan geçtiler ve lige hazır bir takım vardı karşımızda. Tabiî ki bizim performansımız yüksekti ve iyi oyun çıkardık. Neticede galibiyete uzandık.

Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ olmak üzere, Çiftlikköy Belediyespor Kulübü Başkanı Abdurrahman Tutuğ ve yöneticilerimize sonsuz teşekkür ederiz. Ayrıca bizi misafir eden Kadıköyspor’a da teşekkürlerimizi sunarız. Centilmence maç oldu. Kendilerine, 1. Amatör Küme’de başarılar dileriz” diyerek sözlerini noktaladı.
Kadıköyspor teknik adamı Kadir Kösem ise, hazırlık karşılaşmasının kendileri için skordan ziyade, as oyuncuları dışında yedek oyuncularını takip edebilmek olduğunu söyledi. 
Editör: TE Bilişim