İşletmeciliğini Ömer Ataman ve Cengizhan Yalçın’ın yaptığı kafeteryanın açılışını ise Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, CHP İl Başkanı Cüneyt Çalışkan, MHP İlçe Başkanı Yaşar Boz, CHP İl Genel Meclis Üyesi Oktay Atik, AK Parti Yalova Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya, AK Parti Yalova Çiftlikköy Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Tanır, AK Parti Çiftlikköy Kadın Kolları Başkanı Dilek Aydın, CHP’nin geçmiş dönem belediye başkan adayı Nedim Güler, CHP Belediye Meclis Üyeleri Savaş Kaşıkçı, Abdurrahman Tutuğ ve İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Murat Bektaş ile ilçenin önde gelen siyasetçi ve işadamları katıldı.

Çiftlikköy’e ve özellikle Sahil Mahallesine yeni soluk getirecek olan 12 Numaranın açılışında işletme sahipleri Ömer Ataman ve Cengizhan Yalçın misafirlerle yakından ilgilendi.

12 Numara’nın Çiftlikköy’de gençliğin buluşma noktası olacağını belirten Ataman, “Amacımız Çiftlikköy gençliğinin ve her yaştan büyüklerimizin temiz, nezih bir ortamda Fenerbahçe’mizi desteklemesi, maçları izlemesi ve keyifli vakit geçirmesi. Burası sadece bir kafeterya veya taraftar mekanı olmayacak. Mahallemize, gençlerimize katkı sağlayacak sosyal projelere de imza atacağız. Bizleri yalnız bırakmayan, Çiftlikköy gençliğinin bir araya gelmesine katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim