Finale yükselmek isteyen Çiftlikköy’ün sultanları yarı final müsabakalarına Kastamonu temsilcisinin gelmemesi nedeniyle kurada ilk günü bay geçti.

Kırmızı Siyahlı ekip turnuvanın ikinci günde geçtiğimiz yıl bu yaş grubunda Türkiye 9.’su olan Bolu İnkılap İlköğretim Okulu ile karşı karşıya geldi.

Çiftlikköy Belediyespor Genç Bayan Voleybol Takımı zorlu mücadelede rakibine set vermeden karşılaşmayı 3-0 kazanarak finale bir adım daha yaklaştı. Maçtan 1 gün önce 6 sporcusunun gıda zehirlenmesinden dolayı hastanede tedavi altına alındığı Çiftlikköy Belediyespor’da bu 6 sporcu, serum ve ilaç alarak Gebze’ye gitti.

Karşılaşmanın ilk setinde rakibi karşısında etkili oyun çıkartan Kırmızı Siyahlılarımız, 25-21’lik skorla 1-0 öne geçti. İkinci sette de iyi oyununu sürdüren Çiftlikköy Belediyespor, 25-17’lik skorla setlerde durumu 2-0’a getirdi. Müsabakanın üçüncü ve son setinde oyun başa baş geçerken, bu sette daha kontrollü görüntü sergileyen temsilcimiz, 25-20’lik skorla maçtan 3-0 üstün ayrıldı. Çiftlikköy, Tekirdağ Grubu’nda aynı grupta yer aldığı ve en iyi ikincilik unvanıyla Gebze’ye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u yendiği takdirde 15-20 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da Burhan Felek 50. Yıl salonunda Türkiye Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası finallerinde mücadele edecek. 

Editör: TE Bilişim