Ligdeki temsilcimiz Çiftlikköy Belediyespor’u ise bu hafta zor bir maç bekliyor. A Grubunun son sırasına demir atan Kırmızı Siyahlılar bugün lider Göztepe’ye konuk olacak. İzmir Atatürk Spor Salonunda oynanacak karşılaşma 17:30’da başlayacak ve Youtube üzerinden TVF Voleybol TV’den canlı olarak yayınlanacak. Ligin ilk yarısında Yalova’da oynanan maçı Göztepe takımı 25-19, 25-10 ve 25-10’luk setlerin ardından 3-0 kazanmıştı.

Ligdeki kötü gidişat nedeniyle Çiftlikköy takımından Deniz Feride Esinduy Beşiktaş Ceylan, Berfin Öztürk Beykoz Belediyesi GSK, Ayşegül Külüşlü Bilecik Belediyesi, Bahar Ekinci Edirne Çarşıspor, Tuğba Kınalı Bozüyük Belediyesi Eğitimspor ve Damla Aksu’da Semt77 Yalovaspor’un yolunu tuttu. Adım adım Sultanlar Ligi’ne ilerleyen 31 puanlı lider Göztepe ise ara transfer sürecinde kadrosunu korumayı başardı.

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubunun 13. Haftasında Göztepe-Çiftlikköy Belediyespor maçının yanı sıra Edremit Belediyesi Altınoluk-Çanakkale Belediyesi, Nermin Hanım Zeytinliği Havran Belediyesi-Vakıfbank, İstanbul BBSK-Yeşilyurt, AVR Atletik- Muratpaşa Belediyesi, Karşıyaka-Sakarya Voleybol maçları oynanacak.

Editör: TE Bilişim