Bölgesel Voleybol ligine hazırlanan Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol Takımı yeni sezon öncesinde muhtemel rakiplerinden İnegöl K. Genç ile dostluk maçı yaptı.

Gaziosmanpaşa İ.Ö.O. Spor Salonunda oynanan mücadeleyi Çiftlikköy’ün sultanları 3-0 kazanarak sezon öncesi iddiasını ortaya koydu.

Temposu yüksek geçen karşılaşmanın üçüncü ve son setinde her iki takım kıran kırana oyun sergilerken Çiftlikköy’ün genç sultanları seti 33-31 kazanırken müsabakayı da 3-0 almayı bildiler.

Spor Salonunda oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. Rakibine oranla ilk sette daha etkili taraf İnegöl K.Genç oldu. Üst üste sayılar bulan Bursa temsilcisi skor avantajını elinde bulundururken, sonradan oyuna ısınan sultanlarımız kontrolü eline aldı ve ilk seti 25-22’lik skorla kazanarak durumu 1-0 yaptı. Karşılaşmanın ikinci setinde de etkili oyununu devam ettiren Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, müsabakanın ikinci setini de 25-23 kazanarak durumu 2-0’a getirdi ve büyük avantaj yakaladı. Dostluk maçının üçüncü ve son seti ise kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Konuk ekip İnegölspor, son seti almak için yoğun çaba sarf ederken, Çiftlikköy Belediyespor’un sultanları üçüncü seti de kazanarak karşılaşmadan galip ayrılmak için büyük bir mücadele örneği sergiledi. Müsabakanın son setini de 33-31’lik skorla kazanan Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol takımı dostluk maçından 3-0 galip ayrılmayı başardı.

 

 

 

Editör: TE Bilişim