Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Yıldız Bayanlar Voleybol Şampiyonası Grup Müsabakaları kapsamında Karamürsel’deki 3 karşılaşmasını da kazanan Çiftlikköy’ün sultanları adını yarı finale yazdırdı.

Karamürsel’de boy gösteren Çiftlikköy Belediyespor Yıldız Bayan Voleybol takımı turnuvadaki ilk maçında Tekirdağ Endüstri Meslek Lisesi Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup ederken ikinci mücadelesinde ise ev sahibi Karamürsel Belediyesi’ni 3-1 devirdi.

Gruptaki son maçında zayıf rakibi Çanakkale Belediyespor ile kozlarını paylaşan Çiftlikköy Belediyespor, ilk sette rakibini 25-10 yendi ve 1-0 öne geçti. Çiftlikköy’ün sultanları ikinci seti de 25-15’lik skorla önde tamamlayarak setlerde durumu 2-0’a getirdi. 3. Sette yedek ağırlıklı bir kadro ile yer alan Çiftlikköy Belediyespor Yıldız Bayan Voleybol takımı bu seti de 25-17 önde tamamlayarak karşılaşmayı 3-0 kazanmayı başardı. Bu sonuçla Çiftlikköy Belediyespor, 9 puanla gruptan lider olarak Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerine yükselmeye hak kazandı.

Editör: TE Bilişim